Biotechnologické metódy pri nakladaní s bioodpadmi - Sudzina, Marián
Odpadové hospodárstvo. Metódy a postupy spracovania a následného využitia organických odpadov. Vermikompostovanie. Využívanie zariadenia na anaeróbnu digesciu a kompostovanie zeleného odpadu.