Vinohradnícke odvetvie a vybrané ekonomické, hospodárske aspekty - Melničák, Michal, 1980-
Význam vinohradníctva z hľadiska produkcie, kultúrneho potenciálu, spoločenského a predovšetkým vo výrobe vína, muštov a hlavného produktu hrozna. Problémy odvetvia v súčasnosti.