Veľkoobchodníci zarobili v minulom roku viac
Priemerná nominálna mesačná mzda v januári 2014 oproti tomu istému obdobiu predchádzajúceho roka najviac rástla vo veľkoobchode a v informačných a komunikačných činnostiach. Polepšil si aj maloobchod a služby.