SEPA - flexibilnejší platobný styk - Hrašková, Dagmar
SEPA (Single Euro Payments Area) - jeho podstata a ciele. Krajiny patriace do zoznamu SEPA krajín. Význam SEPA platieb. Prínosy SEPA platieb pre spotrebiteľov, obchodníkov, podniky, banky.