Vplyv IKT na edukačný proces - Cárachová, Magdaléna
Rýchly rozvoj IKT a potreba vytvorenia novej koncepcie a štruktúry vzdelávacieho systému. Tradičné, prezenčné vzdelávanie a e-learning. Subjekty e-learningu. Všeobecné základy tvorby e-learningových kurzov.