Postavenie neziskových organizácií v Slovenskej republike - Kordošová, Alena, 1970-
Existencia, vznik, základný výber a druhy neziskových organizácií v Slovenskej republike. Legislatíva a rozvoj neziskových-mimovládnych organizácií. Výsledky skúmania neziskových organizácií v SR.