Facility manažment a jeho význam pri audítorskej činnosti - Krišková, Petra, 1981-
Definícia facility manažmentu a jeho význam pri výkone auditu. Komunikácia audítora s facility manažérom vedie k získaniu potrebných audítorských dôkazov a tým k správnym záverom auditu.