Otvorený prístup a licencie Creative Commons - nová forma publikovania vo vede, výskume a vzdelávaní - Ondrejková, Anna
Nový prístup k publikovaniu vo vede a výskume – Open access. Vymedzenie a využitie politiky Open access. Využitie otvoreného prístupu vo vzdelávaní. Nová iniciatíva EÚ - otváranie systémov vzdelávania. Potreba novelizácie autorského zákona v SR v oblasti licenčných zmlúv. Licencia Creative Commons – jej atribúty a rozšírenie.