Informácia o realizácii aktivít projektu "Zvyšovanie kvality doktorandského štúdia a podpora medzinárodného výskumu na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave" - Novák, Marcel, 1979-
Informácia o cieľoch projektu ITMS 26140230005. Špecifické ciele a cieľová skupina projektu. Prínosy projektu pre NHF EU v Bratislave.