Komercionalizácia výsledkov vedy a výskumu z akademického prostredia – transfer technológií na Slovensku - Ondrejková, Anna
Vymedzenie a podpora transferu technológií na Slovensku. Národná infraštruktúra pre podporu transferu technológií na Slovensku – NITT SK. Národný portál pre transfer technológií (NPTT). Poslanie a úlohy Centra vedecko-technických informácií SR (CVTI SR) so sídlom v Bratislave. Komercializácia výsledkov vedy a výskumu využitím spin-off firiem.