Porovnanie dane z príjmov fyzických osôb podnikateľov v Slovenskej a Českej republike - Kuceková, Milada
Oblasť priamych daní a spoločné znaky daňových sústav Slovenska a Českej republiky. Porovnanie zdaňovania príjmov fyzických osôb podnikateľov v Slovenskej a Českej republike.