Problémy s nutnosťou zohľadnenia prejavu pravdepodobnosti pri skúšaní a testovaní pomocou elektronických edukačných systémov - Turňa, Ľubomír
Cieľom príspevku je poukázať na úskalia automatických elektronických interaktívnych kurzov, na potenciálnu nutnosť zohľadnenia možného prejavu nemalej miery náhody pri ich realizácii.