Audítorská dokumentácia, jej miesto vo výučbe auditingu na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Maděra, František
Obsahové a metodické budovanie novoakreditovaného predmetu Audítorstvo III (Audítorská dokumentácia), vyučovaného na Ekonomickej univerzite v Bratislave v rámci študijného programu "Účtovníctvo a audítorstvo" na Katedre Účtovníctva a audítorstva.