Zákon o vlastníctve bytov a nebytových priestorov s komentárom - Dočasná, Slavomíra
Zákon č. 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení ďalších zákonov ... Zákon upravuje spôsob a podmienky nadobudnutia vlastníctva bytov a nebytových priestorov v bytovom dome, práva a povinnosti vlastníkov týchto bytových domov, bytov a nebytových priestorov, ich vzájomné vzťahy a práva k pozemku.