Obchodná spoločnosť v kontexte novely zákona o účtovníctve - Máziková, Katarína
Novela zákona o účtovníctve a pojem mikro účtovná jednotka ako ďalšia možnosť charakterizovania obchodnej spoločnosti z hľadiska účtovníctva. Účtovné jednotky malých alebo stredných podnikateľov.