Refinancovanie naberá na sile - Škriniar, Pavel, 1979-
Možnosť splatenia úveru novým úverom. Úrokové miery nových úverov podľa začiatočnej doby fixácie. Vývoj úrokových sadzieb úverov na bývanie v SR. Boj o klienta.