Profesijná etika v poistnom sektore - Meluchová, Jitka, 1965-
Význam etického konania pri poskytovaní poisťovacích služieb. Faktory ovplyvňujúce etické správanie a dopad profesijnej etiky na kvalitu služieb poskytovaných poisteným klientom.