Zahraničná migrácia Slovenska - demografické a priestorové aspekty - Káčerová, Marcela
Hodnotenie legálnej migrácie Slovenska v rokoch 1992-2011, podrobný rozbor demografických štruktúr zahraničných migrantov a geografických súvislostí zahraničnej migrácie.