Vykazovanie nefinančných vs. finančných informácií na úrovni EÚ - Mokošová, Daša, 1979-
Vykazovanie nefinančných informácií v podobe dodatočných informácií o sociálnych a environmentálnych skutočnostiach, je aktuálne diskutované na úrovni Erurópskej Komisie. Vykazovanie nefinančných informácií v súčasnosti nekorešponduje s finančnými informáciami.