Vklad podniku alebo jeho časti - Ondrušová, Lucia, 1981-
Vklad podniku alebo jeho časti predstavuje jednu z možností ako získať podiel na základnom imaní v inej obchodnej spoločnosti. Účtovné hľadisko vkladu podniku alebo jeho časti.