Odvaha dostáva ochranu - Haluza, Ivan
Pripravovaný zákon na ochranu a odmeňovanie oznamovateľov korupcie. Oznamovateľ ako chránená osoba s nárokom na bezplatnú právnu pomoc. Ochrana zabezpečovaná Národným inšpektorátom práce. O ochranu môžu žiadať aj policajti a vojaci. Odmena pre oznamovateľov.