Účtovné zobrazenie rezerv - Stanley, Renáta, 1981-
Vymedzenie členenia rezerv z rôznych hľadísk. Definovanie a druhy rezerv. Účtovné zobrazenie a vykazovanie rezerv z pohľadu slovenskej právnej úpravy.