PRiF-ova účtovná osnova Chorvátska - Surový, Vladimír
Stručný prehľad a klasifikácia účtov účtovnej osnovy Chorvátska, ktorej autorom je profesijná organizácia PRiF plus d.o.o., nakoľko v Chorvátsku nie je predpísaná účtovná osnova.