Objasnenie vecnej podstaty jednej z foriem reálnej hodnoty účtovníctve podnikateľských subjektov v SR - Szászová, Renáta
Používanie reálnej hodnoty ako oceňovacej veličiny, ktorá vychádza zo základných princípov trhovej ekonomiky. Reálna hodnota z pohľadu správneho ponímania vecnej podstaty a následne jej praktického využitia.