Inovácie vo vzdelávaní manažérov na Podnikovohospodárskej fakulte v Košiciach - Stankovič, Lýdia
Prezentácia moderného pohľadu na výučbu predmetu Manažment a najmä Manažment - cvičenie, komparáciu učebných osnov, učebných plánov - podrobný obsah predmetu s renomovanými univerzitami a to nielen v Európe, ale aj vo svete, s Vysokou školou ekonomickou v Prahe. Výsledkom je pozitívny pohľad na výučbu ako inováciu vo vzdelávaní manažérov na Podnikovohospodárskej fakulte v Košiciach.