Cloud si už všimli aj tvorcovia legislatívy - Jurečko, Martin
Rastúca popularita cloudových služieb. Novela zákona o ochrane osobných údajov týkajúca sa aj cloudových služieb. Obsah cloudovej zmluvy. Výnos Ministerstva financií SR k zákonu o informačných systémoch verejnej správy. Podpora cloudových služieb.