Mikropodnik v kontexte smernice Európskeho parlamentu a Rady 2013/34/ EÚ - Šlosárová, Anna
Smernica Európskeho parlamentu a Rady vyčlenila prostredníctovm veľkostných kritérií skupinu podnikov, ktoré sa označujú ako mikropodniky. Analýza ustanovení smernice 2013/34/EÚ v oblasti úpravy účtovníctva mikropodnikov.