Kapacitné mechanizmy liekom alebo barličkou? - Šalamonová, Alena
Trendy v európskej energetike. Doterajší vývoj v EÚ. Rámec do roku 2030. Vnútorný energetický trh EÚ a štátne intervencie. Štátne intervencie a štátna pomoc.