Tři Achilovy paty bitcoinu - Machala, Karel
Najznámejšia virtuálna mena bitcoin sa dostáva po štyroch rokoch existencie do povedomia širšej verejnosti a nachádza svojich priaznivcov, ale i odporcov. Tri základné problémy, ktoré by investori nemali podceňovať.