Význam regionálnych dohôd o voľnom obchode medzi EÚ a Kanadou a EÚ a USA na ekonomiky týchto subjektov, ako aj na vývoj svetového obchodu - Ružeková, Viera, 1957-
Prínosy liberalizácie obchodu medzi EÚ, Kanadou a USA. Regionálna integrácia a nové prvky regionalizmu.