Alternatívne meny - Klimiková, Mária
Pojem alternatívna mena. Ich členenie. Virtuálne meny. Bitcoin. E-gold. Liberty reserve. Litecoin. Lokálne meny. Chiemauer. Brixtonská libra. BonNetzBon. Širocký sokol a Živec na Slovensku.