Vizitka kvalitnej školy - Šooš, Ľubomír
Základné kritériá záujmu podnikov o spoluprácu so školami. Systém financovania vysokých škôl na Slovensku. Úlohy školy a spolupráca s praxou. Konkrétne príklady.