Subsidiarita jako podstatný konstitutivní princip sociální politiky a občanské společnosti - Míčka, Roman
Princíp subsidiarity z hľadiska jej pojmového obsahu, historického vývoja, reflexie v kontexte sociálnych vied a politickej filozofie. Aplikácia v oblasti sociálnej politiky a sociálnej práce.