Optimálne zhodnotenie komunálneho odpadu - Studenic, Alois
Nakladanie s odpadom v Európskej únii. Recyklácia odpadov. Energetické zhodnotenie komunálneho odpadu. Ochrana životného prostredia a spoluspaľovanie.