Koučovací model Reteaming a jeho využití při práci s nezaměstnanými - Zatloukal, Leoš
Využitie koučovacieho modelu pri práci s nezamestnanými klientmi. Prístupy zamerané na potenciál človeka. Prepojenie koučovania a sociálnej práce s dôrazom na oblasť práce s nezamestnanými. Príklady z praxe.