Způsoby zvládání obtížných situací v kontextu bezdomovectví - Lindovská, Eliška
Súčasné modely riešenia otázky bývania a zložitej situácie ľudí bez domova. Európska typológia "bezdomovectva" a výlúčenia z bývania, ktorá vymedzuje základné kategórie osôb vylúčených z bývania a ľudí bez domova.