Využitie mediácie v práci s rodinou v ohrození - Kall, Michal
Možnosti aplikácie mediácie v práci s rodinami v ohrození. Analýza východiskových konceptov mediácie s dôrazom na mediáciu ako podporného a pomáhajúceho procesu. Prípadové štúdie.