Záverečné zhodnotenie právneho prostredia PPP projektov - Holub, Dušan
Oblasti legislatívy PPP projektov. Legislatíva PPP projektov v právnych predpisoch Európskej únie. Hospodárska súťaž. Konkurzné právo. Štátna pomoc. Správa majetku štátu. Správa majetku obcí. Stavebné právo. Rozpočtové pravidlá SR a PPP projekty. Súkromnoprávne aspekty koncesných zmlúv.