Stavebné právo a projekty verejno-súkromného partnerstva (PPP) v Slovenskej republike (niekoľko stručných poznámok) - Kropaj, Marián, 1983-
Význam právnej úpravy stavebného práva pre realizáciu PPP projektov. Legislatívne prekážky realizácie PPP projektov. Nový stavebnný zákon a PPP projekty.