Uplatňovanie nezdaniteľných častí základu dane v roku 2014 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Nezdaniteľné časti základu dane ovplyvňujú výpočet daňovej povinnosti každej fyzickej osoby. Zmeny v oblasti uplatňovania nezdaniteľných častí základu dane priniesol aj rok 2014. Počnúc týmto rokom bola zavedená nová nezdaniteľná časť základu dane vo forme príspevkov na doplnkové dôchodkové sporenie podľa zákona č. 650/2004 Z. z. o doplnkovom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. Ilustračné príklady.