Školní sociální práce ve Spojených státech amerických: historický pohled - Raines, James C.
Historický pohľad na vývoj školskej sociálnej práce v Spojených štátoch amerických. Rozvoj praxe a nové trendy v americkej školskej sociálnej práci. Výhody a nevýhody sociálnych pracovníkov ako zamestnancov škôl v USA.