Charakteristika ekonomickej bubliny - Drutarovská, Jana, 1989-
Definícia a charakteristiky ekonomickej bubliny. Hypotéza efektívneho trhu. Psychologické faktory vzniku bubliny. Minskeho koncept ekonomickej bubliny.