Pôsobenie sociálneho pracovníka a sociálnej pracovníčky v školskom prostredí z pohľadu učiteľov a učiteliek - Skyba, Michaela
Súčasné nazeranie učiteľov a učiteliek na školskú sociálnu prácu. Faktory determinujúce školskú sociálnu prácu, ktoré sa ukazujú ako významné pre uvažovanie o zriadení tejto pozície v súčasnej postmodernej spoločnosti.