Vzťah hospodárskeho rastu, stavu životného prostredia a zdravotného stavu obyvateľov v Číne - ekonometrická analýza - Dudáš, Tomáš, 1976-
Stav životného prostredia v Číne v súčasnosti. Empirické testovanie vplyvu hospodárskeho rastu na stav životného prostredia.