Trh plynu vo svetových médiách - Bačišin, Vladimír
Zmeny, ktoré sa odohrávajú v energetike a ako sa svetové mediá venujú problematike v oblasti ťažby , prepravy a distribúcie zemného plynu ruským podnikom Gazprom.