Analýza podnikateľských rizík malých a stredných podnikov pôsobiacich v Bratislavskom kraji - Sobeková Majková, Monika
Podnikateľské riziká malých a stredných podnikov. Klasifikácia rizík. Prieskumy z praxe na tému rizika v podnikaní.