Sociálne služby v SR - konceptuálne východiská, právny rámec a aplikačná prax - Lubelcová, Gabriela
Zhodnotenie situácie v poskytovaní sociálnych služieb na Slovensku. Teoretické východiská pre výkon sociálnej práce v sociálnych službách. Právny rámec a zákon o sociálnych službách v SR.