Role rodinných vztahů v institucionální péči o seniory - Janečková, Hana
Výzvy pre sociálnych pracovníkov a ošetrovateľov v pobytových a zdravotníckych zariadeniach, ktorí nie sú systematicky pripravovaní na úlohu sprevádzania rodín v obtiažnej životnej situácii seniora.