Pohľad odborníkov z oblasti starostlivosti o dieťa na profesionálnu rodinu - Szabóová, Monika
Teoretické východiská a informácie týkajúce sa profesionálnej rodiny ako formy ústavnej starostlivosti. Identifikácia pozitív a negatív profesionálnej rodiny a profesionálneho rodičovstva. Výsledky prieskumu.