Nástroje finanční podpory vzdělávání dospělých - Vychová, Helena
Súčasný stav vo finančnej podpore vzdelávania dospelých v ČR. Podpory na úhradu cien kurzov. Podpora nákladov spojených so vzdelávaním. Kompenzácia ušlého príjmu. Príspevok na úhradu životných nákladov po dobu štúdia. Študijné poukážky. Študijné pôžičky. Daňové úľavy. Vzdelávacie účty. Platená študijná dovolenka. Ponuka bezplatných kurzov. Ponuka doprovodných služieb.